Forum www.nestor-electronic.pl Strona Główna www.nestor-electronic.pl
Forum sterowników procesorowych- programy BASCOM
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kwadraciki po odpaleniu auta

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.nestor-electronic.pl Strona Główna -> Komputer pokładowy-zagadnienia ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gkawa10
Nowy


Dołączył: 16 Lip 2009
Posty: 2

PostWysłany: Nie Paź 18, 2009 9:00 pm    Temat postu: Kwadraciki po odpaleniu auta Odpowiedz z cytatem

Witam czy wyswietlenie kwadracikow po odpaleniu auta to wina zaklóceń i niezastosowania ekranowanego kabla czy czegos innego. Zdarza mi sie to czasami tylko po odpalaniu auta i wtedy tylko kwadraciki widze w pierwszej lini. Chcialbym to wyeliminowac.
dziekuje za ewentualne wskazówki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rafal
Site Admin


Dołączył: 08 Lis 2007
Posty: 1180
Skąd: Olkusz

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 7:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jaieś zakłucenia szukał bym problemu w przewodach wysokiego napiecia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
gkawa10
Nowy


Dołączył: 16 Lip 2009
Posty: 2

PostWysłany: Czw Paź 22, 2009 9:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam. Jescze jedno pytanie. Czy przebieg komputer powienien pamietac czy po zgaszeniu auta powinien od nowa liczyc co wiaze sie ze srednim spalaniem itp. U mnie po zgaszeniu i zapalanieu liczy od nowa :/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
michal77
Bardzo zaangażowany


Dołączył: 09 Sie 2008
Posty: 115
Skąd: Gorzyce-Osiny

PostWysłany: Pią Paź 23, 2009 7:55 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musi pamiętać, masz coś źle podłączone. Przebieg kasuje się ręcznie.
_________________
Peugeot 206 1,4 8V
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
rafal
Site Admin


Dołączył: 08 Lis 2007
Posty: 1180
Skąd: Olkusz

PostWysłany: Pią Paź 23, 2009 7:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

masz źle podpięte zasilanie, ma być podpięta na stałe.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.nestor-electronic.pl Strona Główna -> Komputer pokładowy-zagadnienia ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group