Forum www.nestor-electronic.pl Strona Główna www.nestor-electronic.pl
Forum sterowników procesorowych- programy BASCOM
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Skąd elektrozawór

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.nestor-electronic.pl Strona Główna -> Sterownik pieca CO
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
micuś
Nowy


Dołączył: 27 Lut 2008
Posty: 3
Skąd: starogard gd.

PostWysłany: Nie Lis 30, 2008 5:04 pm    Temat postu: Skąd elektrozawór Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się skąd bierzecie elektrozawory. Jeśli chodzi o wentylatory to już gdzieś na forum czytałem że można wziąźć z jakiegoś auta za niewygórowaną cenę. Jedyną firmę jaką znalazłem z elektrozaworami to firma INSBUD. Ma swój sklep internetowy. Cena takiego zaworu z siłownikiem to ok 150 zł + wysyłka (większe oczywiście są droższe). Może ma ktoś namiar na jakąś inną firmę z niższymi cenami?

Ukłony dla twórcy i Pikuś-a
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mariusz
Nowy


Dołączył: 22 Sty 2008
Posty: 15
Skąd: Ozorków

PostWysłany: Nie Lis 30, 2008 6:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możesz przerobić mechanizm od elektrycznych szyb(musi być półksiężyc z ząbkami) dodajesz dwie krańcówki i po sprawie
_________________
To co masz zrobić dzisiaj zrób wczoraj.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
LoLu
Zawsze na posterunku


Dołączył: 13 Lis 2007
Posty: 161
Skąd: Poznań (okolice) Nowy Tomyśl

PostWysłany: Wto Gru 30, 2008 9:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam 3 szt z insbudu i chodzą od ponad roku bezawaryjnie, małe, zgrabne, żadne tam rzemiosło ... polecam pomimo ceny
_________________
Od kiedy powstało GOOGLE pytania nie maja sensu ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.nestor-electronic.pl Strona Główna -> Sterownik pieca CO Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group