Forum www.nestor-electronic.pl Strona Główna www.nestor-electronic.pl
Forum sterowników procesorowych- programy BASCOM
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Komputer pokładowy wersja 5.25 (narazie tylko mała płytka)

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.nestor-electronic.pl Strona Główna -> Download
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rafal
Site Admin


Dołączył: 08 Lis 2007
Posty: 1180
Skąd: Olkusz

PostWysłany: Sro Sie 04, 2010 2:26 pm    Temat postu: Komputer pokładowy wersja 5.25 (narazie tylko mała płytka) Odpowiedz z cytatem

Poprawiłem wersję 5.21, miedzy innymi dołozyłem możliwość wyswietlenia spalania chwilowego, oraz poprawiłem niepoprawne "przeskakiwanie menu"

Teraz powinno być wzytko OK.



Plik do poprania spod tego aresu:

http://rpacia.netcontrol.pl/download/komp_a32/autokomp5_25.zip


Prosze o info na temat tego wsadu.
Puki co wsad tylko na płytkę "mini" i tylko do silników benzynowych.
Jak wszytko będzie OK to rozbuduje jeszcze program.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
shaft1783
Nowy


Dołączył: 13 Lip 2010
Posty: 6
Skąd: Bydgoszcz

PostWysłany: Czw Sty 27, 2011 9:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam:) Kiedy można spodziewać sie nowej wersji z odwrotnym zliczaniem impulsów dla diesli? Albo przeoczyłem, albo do wersji 5.21 tez nie było? Pozdrawiam:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mruko
Nowy


Dołączył: 19 Paź 2010
Posty: 4
Skąd: Wolin

PostWysłany: Nie Lut 13, 2011 10:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!
Założyłem komputer tydzień temu i mam pytanie czy menu da radę jeszcze przyspieszyć ? Nie jest to wielka wada ale podczas jazdy robi się trochę problem .
Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość WP Kontakt
rafal
Site Admin


Dołączył: 08 Lis 2007
Posty: 1180
Skąd: Olkusz

PostWysłany: Pon Lut 14, 2011 9:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety ie da sie tego przyspieszyć, kedyś miałem wersję która nie miała tego problemu, jednak pojawiał się wniej innyc - przekłamywał spalanie) dlatego wróciłem do poprzedniego sposoby przełączania menu. Niestety procesory atmega nie należą do najszybszych stąd ten problem.

Mam kilka pomysłów na inny program, ale puki co nic nie obiecuję
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.nestor-electronic.pl Strona Główna -> Download Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group